Scroll naar boven

Natuurlijk, koop een boom!

Corekees

Duurzaam bijdragen aan het milieu én tegelijkertijd zorgen voor eigen rendement? Bij een start-up in duurzame energie is het mogelijk. Door te investeren in bomen draag je bij aan herbebossing, compenseer je je CO2-uitstoot en word je mede-producent van groene brandstof uit jouw bomen. Wat verbindt het team professionals om zich in deze complexe markt sterk te maken voor duurzame ontwikkeling? Wat vertelt het over de identiteit en waarden van bedrijf en het merk? Over het vergroten van aantrekkingskracht, zowel in- als extern.

3Dingen

drie dingen recensie corkees nick
Nick van Heesewijk
Founder Corekees

Iedereen leert

Infinitas Learning

Een educatieve uitgever zoekt mogelijkheden om nieuwe diensten succesvol in het HBO-onderwijs te brengen. Een ei van Columbus zeg maar. Want studenten kopen en lezen steeds minder traditionele studieboeken. En dat merkt het bedrijf in de omzet. Digitale toevoegingen aan het schriftelijk materiaal vallen binnen het bestaande businessmodel en dragen (nog) onvoldoende bij aan de gewenste vernieuwing. Waar zit de werkelijke innovatie?

3Dingen

drie dingen recensie sanna infinitas
Sanna Dijk
IT business architect Infinitas Learning

Met andere energie

Gasunie

Hoe vergroot je de inzet van medewerkers om bij te dragen aan de energietransitie? O ja, belangrijk om te noemen, het gaat hier om medewerkers van het grootste gastransportbedrijf in Nederland. Ruim 1.500 professionals, die in een politiek gevoelige omgeving werken. Extra ingewikkeld nu door de aardbevingen in Groningen de noodzaak van snel schakelen en innoveren extra duidelijk wordt. Dat betekent ook een transitie voor het bedrijf, van het bestaande systeem naar nieuwe – soms nog onbekende mogelijkheden.

3Dingen

drie dingen recensie desiree gasunie
Desirée Dijkstra
Senior communicatieadviseur bij Gasunie
Afspraak maken
Leuk dat je een afspraak wilt maken. Ik ben benieuwd naar je vraag